Speeltuin Kindervreugd is eigendom van een stichting die uitsluitend door vrijwilligers in stand wordt gehouden. Jaarlijks bezoeken ontzettend veel kinderen de goedkope speelvoorziening. De inkomsten van de speeltuin bestaan uit:

  • Inkomsten uit lidmaatschap
  • Verkoop van snoep en ijs
  • Subsidie
  • Sponsoring
  • Fondsen
  • Giften

Het bestuur tracht de speeltuin zo laagdrempelig mogelijk te houden door onder andere het lidmaatschapstarief (sociaal) laag te houden en daardoor iedereen de mogelijkheid te geven om de speeltuin te bezoeken.

Jaarlijks is de speeltuin gemiddeld veel geld kwijt aan onderhoud en vervanging. De ontvangen subsidie dekt voor een deel de gemeentelijke lasten en belastingen. Sponsoring en giften zijn voor de speeltuin dan ook van levensbelang.

Wilt u als sponsor optreden of kent u iemand in een bedrijf of organisatie die zou willen steunen, spreek die dan eens aan op ondersteuning van speeltuin Kindervreugd. U helpt ons er enorm mee!

 
Hoe kunt u ons helpen?

In de speeltuin staat een bord met sponsoren die ons sponsoren. Het merendeel van deze giften waren in geld maar er zijn natuurlijk ook andere varianten mogelijk als sponsoring in natura of het verichten van bepaalde gratis services. Sponsoring is maatwerk en wij informeren u dan ook graag over de mogelijkheden.

U kunt ons bereiken via info@speeltuinkindervreugd.nl of u kunt onderstaand formulier invullen.

Zonder u is er geen speeltuin!

 

Ja, ik sponsor speeltuin Kindervreugd

Wanneer u speeltuin Kindervreugd wil sponsoren, dan kan dat door onderstaand formulier in te vullen. U kunt een keuze maken op wat voor manier u wilt sponsoren. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor slechts € 15,- per jaar draagt u ons een warm hart toe en kunnen wij weer veel leuke dingen regelen voor de kinderen.

Voor € 100 per jaar komt uw bedrijfsnaam op een bord dat op een duidelijk zichtbare plek in de speeltuin wordt opgehangen.

Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

captcha

Het weer

Weersverwachting
Alphen aan den Rijn
Weeronline.nl - Meer weer in Alphen aan den Rijnweeronline.nl Altijd jouw weer

Activiteitenkalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31