Zaterdag 26 oktober vieren wij zoals elk jaar weer Halloween...Haloween Na het grote succes van voorgaande jaren, gaan wij op dezelfde voet verder ..

Vanaf 19.00 kunnen de kinderen vertrekken vanaf de speeltuin de wijk in...
Er moet dan gezocht worden naar diverse griezelige snoeppunten, verspreid door de wijk.. daar krijgen de kids wat lekkers.
De jongere kids moeten begeleid worden door een volwassene (bv een van de ouders).. de grotere kids krijgen zelf een route mee....

Ook mogen de kids aanbellen voor een snoepje op de huizen waar onze Halloween flyer hangt.

Wij willen onze sponsoren graag bedanken voor het sponsoren van onze vereniging voor de huttenbouw.  Met deze sponsoring wordt onze vereniging enorm geholpen en zonder de steun van onze sponsors en uiteraard onze vrijwilligers zouden wij de vereniging niet draaiende kunnen houden.

Dit is dan ook iets waar wij trots op zijn, nogmaals bedankt namens het bestuur, de vrijwilligers en bovenal onze (jeugdige)leden!

Met gepaste trots heten wij je van harte welkom op onze nieuwe website.

Omdat onze website aan een flinke update toe was hebben wij deze geheel vernieuwd. De lay-out en de navigatie zijn zodanig opgezet dat je op een overzichtelijke manier door de verschillende pagina's kunt navigeren. Bovendien is het nu ook mogelijk om de website met je mobiele telefoon of tablet goed weer te geven. Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om Maris-Solutions.nl te bedanken voor het mogelijk maken van onze nieuwe website!

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties naar aanleiding van onze nieuwe website neem dan contact met ons op.

Winnaar "leukste speeltuin" in Alphen aan den Rijn.
Onze speeltuin eindigde als elfde in de verkiezing om de Gouden Glijbaan 2015.

In totaal werden zestig speeltuinen in de regio genomineerd door het publiek. Behalve onze speeltuin, waren in Alphen nog vier speeltuinen genomineerd. Er was ook een speeltuin in Aarlanderveen en eentje in Hazerswoude-Rijndijk te vinden op de lijst met nominaties. De wedstrijd wordt misschien volgend jaar herhaald.

Klik hier voor het artikel in het Alphens Nieuwsblad.

Het weer

Weersverwachting
Alphen aan den Rijn
Weeronline.nl - Meer weer in Alphen aan den Rijnweeronline.nl Altijd jouw weer

Activiteitenkalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31