Welkom op de website van Speeltuin Kindervreugd aan de Hugo de Grootstraat in Alphen aan den Rijn.Speeltuin Kindervreugd

Een hele leuke grote speeltuin, waar volop plek is om te ravotten. Er staan veel mooie speeltoestellen, zoals een klimwand, verschillende glijbanen, schommels en er is een heus voetbalveld. Klik hier voor het fotoalbum van onze speeltoestellen. In onze speeltuin is er ook elke dag toezicht, dus papa en mama kunnen je met een gerust hart bij ons laten spelen. Ook is er een clubhuis,  waar je iets lekkers of iets te drinken kan kopen en waar je bij slecht weer binnen spelletjes kan spelen.

Wanneer u iets te vieren heeft kunt u in een kindvriendelijke omgeving gebruik maken van onze accomodatie tegen aantrekkelijke tarieven. Meer info over het huren van onze accommodatie? Klik hier.

De speeltuin is elke dag open, behalve op zondag (Klik hier voor de openingstijden). Wanneer jouw familie lid wordt, kan je er altijd gratis naar binnen. Ben je geen lid, dan kan je voor slechts € 1,- lekker komen spelen.

Iets te vieren?

 

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals een rommelmarkt, een disco voor kinderen, de Straatspeeldag, Sinterklaasfeest en natuurlijk een Halloweenoptocht.  Ook in de winter is er genoeg te beleven en  zijn er regelmatig spelletjesmiddagen, knutselmiddagen en kinderbingo's.

Wil je meer weten over onze activiteiten en of we binnenkort wat organiseren klik dan hier.

Veel plezier bij Speeltuin Kindervreugd!

 

Het weer

Weersverwachting
Alphen aan den Rijn
Weeronline.nl - Meer weer in Alphen aan den Rijnweeronline.nl Altijd jouw weer

Activiteitenkalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31